Најкраткиот хороскоп со најмногу вистина: Што мисли, прави и зборува секој од знаците?

Најкраткиот хороскоп со најмногу вистина: Што мисли, прави и зборува секој од знаците?
Најкраткиот хороскоп со најмногу вистина: Што мисли, прави и зборува секој од знаците?

Понекогаш помалку – е повеќе. Хороскопските анализи се најчесто долги бидејќи сакаме да дознаеме што е можно повеќе за себеси и сопствениот знак.

Јасно е дека нечиј карактер не може да биде опишан само со неколку зборови… или пак може? Прочитајте го најкраткиот и најконцизниот хороскоп и проценете самите:

Овен

Мисли – многу

Зборува – малку

Прави – правилно

Бик

Мисли – на многу работи

Зборува – убедливо

Прави – без подготовки

Близнаци

Мисли – на себеси

Зборува – она што го мисли

Прави – мисли дека ги прави нештата многу добро

Рак

Мисли – постојано

Зборува – допадливо

Прави – она што ќе му се каже

Лав

Мисли – точно

Зборува – непотребно

Прави – она од кое не може да побегне

Девица

Мисли – едно

Зборува – друго

Прави – нешто трето, но добро

Вага

Мисли – премногу

Зборува – искрено

Прави – одговорно

Скорпија

Мисли – фокусирано

Зборува – јасно

Прави – она што ѝ се допаѓа

Стрелец

Мисли – дека постои само тој

Зборува – дека сите, освен него не умеат нешто…

Прави – невешто, како со туѓи раце

Јарец

Мисли – она што ќе му падне напамет

Зборува – она што не го мисли

Прави – она што го умее најдобро

Водолија

Мисли – „А што, треба?“

Зборува – „Па, ако е неопходно …“

Прави – подобро од сите останати

Риби

Мисли – дека никој не знае

Зборува – паметува

Прави – во зависност од тоа дали ќе го проверат