ОСУДЕНИ НА ПРОПАСТ И НЕСРЕЌА: Животот им е борба на секое поле на овие хороскопски знаци

Среќата никогаш не е на нивна страна. Во моментот кога ќе се израдуваат дека нешто конечно им тргнало да добро, им се случува несреќа. Овие три зодијачки знаци никогаш не можат да земат здив. Животот им е постојана борба на сите фронови.

Стрелец

Тие се познати по својата мрзливост која потекнува од фактот дека ги пропуштаат сите добри прилики и тоа најмного поради тоа што ги мрзи да мрднат или да го земат она што им се нуди.

Девица

Девицата е склона кон делузии, па често успева да се убеди себеси дека е победник во ситуациите во кои е очигледно дека е целосен губитник. Потполно посветена на деталите, не ја гледа широката слика и поради тоа, додека се реши да делува, шансата ќе ја изгуби.

Јарец

Додека јарецот го поминува времето фалејќи се и убедувајќи ги другите дека може се сам, редовно се покажува дека тоа не е така. Кога ќе ја пропушти шансата, а тоа често се случува, станува огорчен и неподнослив на сите во близина.