Kirca

255 НОВОСТИ 0 коментари

Најново

Хороскоп

Дневен Хороскоп за 21 Октомври (среда)

ОВЕН На вас е за да го донесете завршниот збор или пак конечнат аодлука, која представува позитивна пресвртница во деловната соработка. Бидете доволно внимателни и...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 19.10 – 25.10.2020

ОВЕН РАБОТА: Се откажавте од било каква идеја за напредување на постоечкото работно место, и како само да чекате момент кога на претпоставените ќе им...