Дневен Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп за 17 Септември (четврток)

ОВЕН Веќе не сте толку фокусирани на тоа што другите зборуваат и тоа вас ве прави поопуштени. Добро размислете кои тајни треба да ги чувате...
Хороскоп

Дневен хороскоп за 16 Септември (среда)

ОВЕН РАБОТА: Ако сметате дека нема да можете своите обврски да го завршите до крај, не очајувајте бидејќи постои и пречка за вашите обврски ЉУБОВ: Доколку...
Хороскоп

Дневен хороскоп за 15 септември (вторник)

ОВЕН РАБОТА: Договорот со една личност повеќе насочува кон потенцијален неуспех отколку кон нова можност за успешна соработка. Достоинствено прифатете ги моментите на пораз како...
Хороскоп

Дневен хороскоп за 14 септември (понеделник)

ОВЕН РАБОТА: Постапувајте мудро и смислено кога се сретнувате со соработници. Нема причина да се однесувате наметнато, туку препуштете им на другите да зборуваат за...
Хороскоп

Дневен хороскоп за 13 септември (недела)

ОВЕН РAБOTA: Ќе добиете нови задолженија од претпоставените, кои дополнително ќе ви ја комплицираат вашата деловна ситуација. Веќе имате премногу работа и ви се чини...
Хороскоп

Дневен хороскоп за 12 септември (сабота)

ОВЕН Развивате уметничка склоност, создадете добра оатмосфера околу себе. Ќе можете да се ослоните на совите дипломатски способности и преговарачките вештини па ќе постигнете успех...
Хороскоп

Дневен хороскоп за 11 септември (петок)

ОВЕН Доброто влијание на Месечината ќе ве поттикне да истражувате, создавање на партнерства или пронаоѓање на работи кои ќе ви овозможат добра заработка. Инзворедно ќе...
Хороскоп

Дневен хороскоп за 10 Септември (четврток)

ОВЕН Планетите ќе внесат пролазен неред во вашите интимни односи. Ќе бидете чуствителни и загрижени, но воздржете се од донесување на брзи одлуки. Немојте да...
Хороскоп

Дневен Хороскоп за 9 Септември (среда)

ОВЕН Ќе бидете присутни на приеми, забави и генерално и јавни собири. Ќе уживате во малите изненадувања, разговори и средби со пријатели кои ќе придонесат...
Хороскоп

Дневен хороскоп за 08 септември (вторник)

ОВЕН Ангажирајте се на подрачјата кои сеуште треба да ги доведете во ред, тоа денес ќе ви појде од рака и ќе го завшите без...

Најново

Хороскоп

Дневен хороскоп за 26 септември (сабота)

ОВЕН Денес треба да направите многу работи за многу кратко време. Иако имате бескрајна енергија единствен начин да успеете во тоа е да бидете потполно...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 21.09 – 27.09.2020

ОВЕН ЉУБОВ: Марс и Венера оваа седмица се во силна опозиција со Нептун, а полека влегуваат и во квадрат со Сатурн. Во превод - не...