Неделен Хороскоп

Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 09.11 – 15.11.2020

ОВЕН Таа: Во текот на овој период ќе бидете многу активни и подготвени да се вклучите во некои нови работи, а ако сте на одмор...
Неделен Хороскоп

Неделен Хороскоп 02.11.2020 – 08.11.2020

ОВЕН РАБОТА: Венера го напушта вашето седмо поле и го препушта на Марс, вашиот владетел. Ова практично значи дека сега ќе бидете во рамноправна позиција...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 26.10 – 01.11.2020 година

ОВЕН РАБОТА - Марс во Вага, знак на својата слабост, укажува дека ќе морате да се прилагодите на новиот работен тренд и да "прескокнете" разни...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 19.10 – 25.10.2020

ОВЕН РАБОТА: Се откажавте од било каква идеја за напредување на постоечкото работно место, и како само да чекате момент кога на претпоставените ќе им...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 12.10 – 18.10.2020

ОВЕН РАБОТА: Лошиот аспек на вашиот владетел Марс со планетата на среќата Јупитер, кој досега вам ви ги попречувал плановите се променува во Вторник. Веќе...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 05.10 – 11.10.2020

ОВЕН РАБОТА: Владејачката планета Марс е во лошото шесто поле, па затоа се што превземате сега не е во согласност со реалното. Конјукцијата со Венера...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп за 21.09 – 27.09.2020

ОВЕН ЉУБОВ: Марс и Венера оваа седмица се во силна опозиција со Нептун, а полека влегуваат и во квадрат со Сатурн. Во превод - не...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 14.09 – 20.09.2020

ОВЕН ЉУБОВ: Мирни денови за оние кои се во емотивни врски и бракови. И вашиот владетел Марс и владетелот на партнерските односи Венера, се наоѓаат...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 07.09 – 13.09.2020

ОВЕН ЉУБОВ: Деновите кои се пред вас, во кои е Венера, владетелот на вашите партнерски односи, е во исклучително добри аспекти, искористете ги за уживање...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 31.08 – 06.09.2020

ОВЕН Притисокот врз Овен продолжува да расте од страна на околината и семејството. Изгледа како да не може да помогнете од некои луше и некои...

Најново

Хороскоп

Дневен хороскоп 16 Јануари (сабота)

ОВЕН Денес можеби ќе се чувствувате како сите да се против вас поради тоа што ќе ви кажат нешто што несакате да го слушнете. Сосема...
Неделен Хороскоп

Неделен хороскоп 04.01 – 11.01.2021

ОВЕН РАБОТА: Со вас управува Марс, планетата акција, чија позиција оваа недела ви носи нови деловни прилики, но и конјукцијата со Уран предупредува сепак да...