(ФОТО) Медицинска сестра монструм: Вознемирувачки сцени како малтретира бебе во болница

Вознемирувачки сцени од болницата!

За жал, насилството е проблем со кој човештвото се соочува секој ден. Без разлика дали станува збор за психолошко или физичко насилство, тоа е форма на деструктивно однесување кое не смее да помине без осуда и казна.

Видео надзорот, што овозможува да се следи однесувањето на вработените во јавните институции и воопшто на јавните места, донекаде ја олеснува оваа борба против прикриеното зло.

Благодарение на видео надзорот, една медицинска сестра во Чешка беше фатена како влече бебе за коса. Бебето во еден момент одело покрај неа босо, а потоа сестрата го фатила за коса и го фрлила на болничкиот кревет. Сликите што го обиколија светот ја шокираа јавноста.

Медицинска сестра монструм
Медицинска сестра монструм
Медицинска сестра монструм
Медицинска сестра монструм
Медицинска сестра монструм
Медицинска сестра монструм
Медицинска сестра монструм
Медицинска сестра монструм

Фото: Profimedia

Извор: Женски Магазин