Ја силувал близначката на својата девојка: “Се збунив, изгледаат исто”

Ја силувал близначката на својата девојка:
Ја силувал близначката на својата девојка: "Се збунив, изгледаат исто"

Девојката била дома, кога 24-годишното момче дошло да разговара со неа. После еден час тој почнал да и ја соблекува облеката и ја силувал.

24-годишниот маж од Мелбурн осуден е на 4 години затвор откако ја силувал сестрата близначка на својата девојка. Тој се бранел дека се се случило како забуна, односно дека ги помешал сестрите, пишува Daily Mail.

На полицијата и кажал дека е жртва на измамничка и дека го измамила, но судот го прифатил сведочењето според кое 24-годошниот маж на жртвата и кажал дека одсекогаш замислулал да има секс со неа.

Жртвата била пред раскинување со дечкото, а кобниот ден таа била дома кој тој дошол да разговара со неа. Подоцна почнал да ја соблекува и ја силувал.

Мажот на полицијата неколку пати и кажал дека бил збунет бидејќи жртвата и неговата тогашна девојка изгледале идентично.

“Тоа е бизарна работа што може да ја кажеш откако еден час си разговарал за нејзините проблеми” кажал судијата Фелисити Хампел.

Жртвата неколку пати се обидела да изврши самоубиство, а се оддалечила и од својата сестра близначка