МАЈКА ОД ПЕКОЛОТ: Го силувала и сексуално го злоупотребувала 8-годишниот син

47-годишната мајка од Хрватска која го силувала детето кое имало 8 години, е осудена на 5 години затвор.

Случајот е откриен во 2018 година кога “мајката од пеколот” била во затвор 50 дена.

Кога излегла од затворот и било забрането да комуницира со синот.

Во судот немало очевидци, туку само непосредни сведоци, а клучни биле разговорите на вештакот со трауматизираното момче.

Ставот на вештакот е дека овие работи навистина се случиле и дека не се измислени.

Описот на злосторството во пресудата е шокантен.

“Според пресудата, првите злосторства се случиле во 2007 и 2008 година кога орално го задоволувала момчето. Десет години подоцна го присилила на сексуални односи заканувајќи му се дека физички ќе го нападне и ќе го избрка од дома”.

За време на судењето мајката се бранела со изјава дека тоа го измислил и дека бил наговорен од нејзиниот поранешен сопруг од кого се развела пред 15 години.

извор: мондо.рс