Актерите Владо Јовановски и Николина Кујача ги претставија како бугарски брачен пар! (ФОТО)

Актерите Владо Јовановски и Николина Кујача ги претставија како бугарски брачен пар! (ФОТО)
Актерите Владо Јовановски и Николина Кујача ги претставија како бугарски брачен пар!

На бугарска страна за патриотизам се појави слика од македонките актери Николина Кујача и Владо Јовановски кој беа прикажани како традиционален бугарски пар.

Погледнете ја објавата:

Актерите Владо Јовановски и Николина Кујача ги претставија како бугарски брачен пар!
Актерите Владо Јовановски и Николина Кујача ги претставија како бугарски брачен пар!