ФОТОГРАФИЈАТА КРИЕЛА ТАЈНА: Дури после 20 години, открија нешто кое се случува многу ретко

Во 1994 година, мајката го фотографирала својот син Ник Вилис на плажа во Велика Британија, кој во тоа време имал шест години.

Била сосема обична фотографија од морето, но 20 години подоцна, приказната зад сликата доби апсолутно неверојатен пресврт. Во 2014 година, таа стана малку морничава, но сепак не во негативна насока.

Во меѓувреме, Ник се ожени со Ејми Мајден. Кога во една прилика претураше низ фотографиите, мајката на Ник ја извлече старата фотографија од морето и сите беа зачудени – девојката што седи малку подалеку од Ник во песок е Ејми, девојката со која се ожени две децении подоцна.

ФОТОГРАФИЈАТА КРИЕЛА ТАЈНА
ФОТОГРАФИЈАТА КРИЕЛА ТАЈНА

Извор: Женски Магазин