Има 71 година, а изгледа како девојче! (Фото)

Има 71 година, а изгледа како девојче!
Има 71 година, а изгледа како девојче!

Вера Ванг, славна дизајнерка чии креации ги обожаваат холивудските ѕвезди, вчера наполни 71 година. Иако е влезена во осмата деценија од животот, Ванг изгледа како девојче.

Откако почна карантинот, Вера се наоѓа во вила во Мајами со својот моден тим, а како што откри, тие сите се во одлична форма.

На нив јасно се гледа дека оваа 71-годишна дизајнерка има одлично тело и кожа како девојче. Ванг поради своите слики стана главна атракција и можат многумина да и позавидат.