Ја проверила ќерка ѝ пред да легне и слушнала дека нејзиниот сосед гледа филм за возрасни: НЕ очекувал таква реакција

Шкотланѓанката Дон Лотијан (29) остана во шок кога една вечер слушна воздишки и стенкања од собата на своето дете како да е во тек некој сексуален однос.

Отидов да ја заспијам ќерка ми и кога таа заспа, ја затворив вратата и отидов во собата да се одморам. Ги исклучив сите светла. Одеднаш слушнав задишаност. Мислев дека соседите имаат секс, но тогаш открив дека гласовите доаѓаат од детската соба. Втрчав внатре и сфатив дека некој во соседството е поврзан со нас преку ноќната сијалица со Bluetooth, напиша Дон на Инстаграм.

Нагласувајќи дека и е многу драго што нејзината ќерка и што е будна, таа дури и не би разбрала за што станува збор бидејќи сè уште била премногу млада, Дон додаде дека погледнала во партнерот што лежел до неа и гледал нешто на таблета за да ја забечежи неговата реакција.

Тој се насмевна, како да го вклучи. Сепак, бев бесен. Напишав порака и следното утро тргнав кон влезот во нашата зграда, да ја залепам, истакна Дон.
Пораката гласела:

Кој гледаше порно минатата ноќ околу 23.30 часот, може ли што побрзо да се исклучи од Bluetooth затоа што е поврзан со нашата детска соба. Благодарам.
Иако не откри кој гледал порно филмот, Дон на Instagram, откри дека настанот не се повторил.

Се сомневам во пар од соседството, но сега не е важно. Најважно е дека ќерката е во нејзината соба, но исто така имаме и мир во станот, истакна Дон од Единбург.