ЌЕ СЕ ШОКИРАТЕ КОГА ЌЕ ГО СЛУШНЕТЕ ОВА ИМЕ! Мајката сакала детето да има „кул име“, сега сите ѝ се смеат!

Изборот на име за бебе е „задача“ што родителите ја сфаќаат сериозно, бидејќи треба да се има предвид дека избраното име го следи детето во текот на неговиот живот.

И додека порано беа популарни некои поедноставни и потрадиционални имиња, како во нашата земја, така и во светот, ние сме сведоци дека овие работи се променија и дека многу родители сега сакаат тренди име. Покрај тоа, некои одлучуваат да му дадат на детето целосно „ново“ име во желбата да биде што е можно пооригинално, но тоа не е секогаш паметно.

Доказ за тоа е жена која се пожали на Reddit дека нејзината сестра му дала на детето многу необично име! Во текот на целата бременост, таа не сакаше да открие како ќе се вика детето, а потоа објави дека на детето му дала име – Кул.

Сестра ми го криеше името на бебето за време на бременоста и едвај чекав да слушнам кое име го одбра. Сестра ми и нејзиниот сопруг се сериозни, деловни луѓе, така што не очекував такво „лудо“ име, напиша таа на Reddit.
Таа додава дека помислила дека е шега кога го откриле името.

Како е тоа холивудско име? Претпоставив неколку пати како ќе се вика бебето и сестра ми ми рече дека никогаш не би претпоставувала. Па, таа беше во право!
Жената додаде дека нејзината сестра неколку пати и рекла дека сакаат „кул име“ за бебето, но дека немаат идеја како ќе го викаат.

Овој пост предизвика големо внимание на таа страница, а коментарите се различни – од луѓето што пишуваат „се надеваме дека барем и дадоа нормално средно име“, до „оставете ги луѓето да го викаат детето како што сакаат, тоа е нивно“.