Куче паднало во бунар и долго време неможело да излезе, но стигнала помош во вистински момент (Видео)

куче
Куче паднало во бунар и долго време неможело да излезе, но стигнала помош во вистински момент

Со сета своја сила се борело да остане на површината на водата и да не потоне, а се обидело и да плива.

Главно се придржувало за една карпа која буквално му го спасила животот.

Спасувачите пристигнале во последен момент и го спасиле животот на ова прекрасно куче.

Тие се спуштиле во бунарот и ја ставиле во мрежа и на тој начин ја извлекле од бунарот. Тоа цело време храбро се држело и на крајот се завшило добро.

Погледнете го видеото:

Dog Stuck In Well Is So Relieved When Rescuers Show Up

This dog fell down a well and she’s SO exhausted trying to keep her head above water. She’s about to find out that help has arrived — just in time!

Gepostet von The Dodo am Dienstag, 17. Oktober 2017