Малиот бездомник се доближил до автомобилот за да побара пари, но кога погледнал внатре започнал да плаче

Малиот Johnон Туо е еден од многуте бездомници кои живеат на улиците на Најроби во Кенија.

На уличните деца честопати се гледа со презир и потсмев, тие се сметаат за валкани просеци и крадци, но Jonон докажа дека иако е просјак, со најнизок социјален статус, има златно срце.

Еден ден, додека Johnон молел пари од возачите заглавени во сообраќајот, тој се сретнал со жена по име Гледис Каманде. Гледис страдаше од белодробно заболување кое предизвикува проблеми со дишењето.

Постојано зависи од кислородот во шишињата и и треба уред за дишење и мора постојано да ги носи со себе сите овие потреби.

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите: