Мојата девојка сама се нарекува МАМИЧКА, ме третира како БЕБЕ, ми купи цуцла, а после ова го претера!

На социјалната мрежа РReddit, едно момче претстави проблем што го има со својата девојка, која не знае како да го реши, односно како да и каже што му пречи.

Имено, станува збор за фактот дека неговата девојка започнала да се однесува кон него како кон возрасно бебе.

Капката што ја прелеа чашата беше моментот кога таа му купила пелени!

Сè започна со мали нешта кои воопшто не изгледаа премногу чудно. Таа започна да ме храни за време на ручекот и вечерата, што беше пријатно за мене. Потоа почна да испушта смешни тонови, како што е имитација на звук од воз и авион, и сето тоа додека ме оставаше да јадам од лажица, ја започнува приказната момчето за својата девојка.
Тогаш стана малку почудно

Наскоро почна да ме облекува наутро. Таа ќе ми речеше да седам на работ од креветот, а потоа ќе ми ги донесе работите и ќе почне да ми ги облака. После тоа, таа реши да ми прави топли бањи со меури. На почетокот, сето тоа ми се допаѓаше и се чувствував како крал, искрен рече тој.

Сепак, наскоро оваа ситуација почна да му е малку непријатна.

Ми купи играчки за бања и видов дека тоа ја прави среќна. Поминаа месеци, но оваа нејзина опсесија само повеќе се развиваше. Ми купи и шише за бебиња, каде што гоо истури моите омилено виски, цуцла. Честопати ми почнуваше да ми вика „Мама многу те сака“ додека ние се галевме и нежно се гледавме во очите, вели овој човек.

Тој рече дека решил анонимно да се пожали на Интернет кога неговата девојка пред неколку дена донела пелени за возрасни.

Дали е сето ова нормално? Ми се чини дека веќе стана многу чудно и претерано, ги праша луѓето за нивното мислење.

Повеќето луѓе коментираат дека неговата девојка очигледно има фетиш и затоа го прави сето ова, но дека е проблематично што таа никогаш не разговарала со него за тоа и не го прашала дали му се допаѓа сето тоа и дали не му пречи. да продолжи со неговите идеи.