НЕМА да верувате! Вака изгледаат најмалите кутриња на светот! (ВИДЕО)

Овие две слатки кученца ќе ве воодушеват!

Дали некогаш сте го виделе најмалото куче на светот

Можеби баш тоа се овие кутриња, тие се толку мали што можат да се сместат во вашиот џеб.

Сепак, на сопствениците на овие слатки не им е лесно затоа што веројатно треба да внимаваат да не ги изгубат овие „трошки“ по дома.