Невестата и гостите заплака: Младоженецот сред венчавка објави нешто неочекувано (видео)

Невестата и гостите заплака: Младоженецот сред венчавка објави нешто неочекувано (видео)
Невестата и гостите заплака: Младоженецот сред венчавка објави нешто неочекувано

На денот на свадба на еден пар од Португалија, Џеферсон и Џесика, имаше многу солзи. Тоа што привлече големо внимание беше изјавувањето на љубов на младоженецот. Само тоа не беше насочено кон невестата, туку кон нивната осумгодишна ќерка.

По читањето на заветот, кој го напиша кон Џесика, Џефересон се сврте кон Џогани. На сите им даде до знаење дека не се заљубил само во Џесика, туку ги сака нив две.

Тој се спушти на колена пред девојчето и кажа нешто што ја прави посебно.

„Ако од Бог можам да барам било што, тоа би било тебе да те имам за ќерка. Би бил најгорд татко на светот кога би можел да имам таква преубава, интелигентна и образована ќерка“, му кажа на девојчето и ги расплака сите.