Оваа жена не се насмеала 40 години за да не остарее: Еве како изгледа денес

Оваа жена не се насмеала 40 години за да не остарее: Еве како изгледа денес
Оваа жена не се насмеала 40 години за да не остарее: Еве како изгледа денес Например британката Тес Кристиан тврди дека не се насмеала 40 години и дека тоа е причината поради која таа денес изгледа неверојатно. Навиката да ги контролира своите емоции Тес ја развива уште во детските денови: девојчето посетувало католичко училиште, каде монахињите не ја одобрувале смеата и насмевките. По дипломирањето Тес го напушта верувањето во религиите, но и покрај тоа веќе не се смее. На 30 годишна возраст Тес гледа како повеќе од нејзините пријателки се доверуваат на ботокс процедури за да изгледаат подобро, додека таа самата немала ниту една брчка на лицето.

Понекогаш желбата за зачувување на младост ги надминува сите нормални граници, но понекогаш овие драстични мерки се покажуваат доста ефективни.

Например британката Тес Кристиан тврди дека не се насмеала 40 години и дека тоа е причината поради која таа денес изгледа неверојатно. Навиката да ги контролира своите емоции Тес ја развива уште во детските денови: девојчето посетувало католичко училиште, каде монахињите не ја одобрувале смеата и насмевките.

По дипломирањето Тес го напушта верувањето во религиите, но и покрај тоа веќе не се смее. На 30 годишна возраст Тес гледа како повеќе од нејзините пријателки се доверуваат на ботокс процедури за да изгледаат подобро, додека таа самата немала ниту една брчка на лицето.

Извор: pogled.mk