ПОСТАВИЛА КАМЕРА НА ГРОБОТ НА СВОЈАТА ЌЕРКА: Кога го видела видеото речиси се онесвестила!

Тажната мајка на двегодишна ќерка која трагично починала, била депресивна со недели пред да биде охрабрена да стане од креветот за прв пат.

Трагичната смрт на малата Фавиола Родригез ментално ја растроила нејзината мајка Саундра, која не верувала дека животот по ваков настан е можен. И тогаш се случило нешто исклучително бизарно.

Едно попладне, таа добила телефонски повик од гробиштата каде е погребана малата Фавиола.

Работниците ја замолиле да дојде. Кога Саундра дошла и се приближила до гробот на нејзината ќерка, таа речиси се онесвестила.

Околу споменикот забележала детски чекори идентични со оние што ги правела Фавиола. И тоа беше само почеток на мистеријата.

Работниците ѝ рекле дека едно дете неколку дена го посетувал гробот во текот на ноќта и дека надзорните камери го снимиле.

Случајот го пријавила семејство кое го посетувала соседниот гроб каде е телото на нивниот убиен син.

Камера на гробот на ќерката
Камера на гробот на ќерката

Бидејќи биле погодени од насилната смрт, тие побарале снимка од камерата за да видат дали убиецот можеби ќе се појави на гробиштата.

Наместо убиецот, тие го виделе духот на едно девојче од страната. Тие им кажале на работниците дека некој е на снимката, и тие го поврзале тој дух со Фавиола.

Нејзината мајка ги погледнала снимките од гробиштата во Ново Мексико и почнала да вика. „Тоа е таа! Луѓе, тоа е навистина таа. Нејзиниот дух! “.

Камера на гробот на ќерката
Камера на гробот на ќерката

Видеото навистина ја покажува силуетата на една девојче идентично со Фавиоли како шета околу гробот и ги гледа и ги мириса цвеќињата.

До неа е постаро момче. Саундра е убедена дека момчето е лицето кое е убиено и кое почива покрај гробот на нејзината ќерка. „Тоа се тие двајца. Беа обединети со трагична приказна “, сигурна е Саундра. Фавиола Родригез починала додека ја чувал дечкото на Саундра.

Според полициската истрага и судејќи според модринките на телото на девојчето, таа најверојатно била убиена од мажот додека ја чувал.