Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка (Фото)

Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка

Мелиса Буланхагуи никогаш не ја прежали неправдата.

Наводно таа ги пропуштила Олимписките игри во Сочи затоа што била „жртвувана“ за талентирана јуниорка, останала дома и никогаш повеќе не била „вистинска“.

Таа претходно не успеа да се квалификува на Олимписките игри ви Ванкувер во 2010 година.

Тоа беше натпреваувачка во уметничко лизгање , многу баран и ретко профитабилен спорт. Зачудена од наводните „политички игри“ во врска со изборот на Олимпијадата за Сочи, таа се сврте кон алкохол.

Оваа Американка со филипински корени има 29 години, а како тинејџерка освои бронзен медал на првенството на САД (2006 година). Извесно време, разочарана од третманот во САД, таа настапи и на Филипинскиот шампионат, но никогаш не ги повтори ветувачките резултати

Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка
Таа ги остави лизгалките и стана порно актерка

Подоцна се вратила во Соединетите држави преку Тајланд и добила работа како келнерка.

Таа денес има различна кариера и е далеку посреќна. Таа стана порно актерка која има се повеќе обожаватели.

„Живеам од тоа, среќна сум и конечно живеам одлично!“, Откри таа во интервјуто. Таа го смени името во Јада Каи, се фрли во индустријата за „веб-камери“ и наскоро доби понуди за филмови. Сè на сè, животот сè уште не ја задржа на мразот …