Видео кое ги замрза сите кои го погледнаа: Човек поминува низ затворена врата! (Видео)

Човек,врата
Видео кое ги замрза сите кои го погледнаа: Човек поминува низ затворена врата!

Безбедносна камера снимила како непознат човек поминува низ затворена врата.

Сето ова да биде уште почудно, датумот на видео снимката во моментот кога тој поминува низ вратата се менува од 2016 на 2019 година.

Многумина се скептични во врска со видеото и тврдат дека се работи за монтажа, но има и од оние кој целиот настан го препишуваат на “нечисти сили”.