(ВИДЕО) НЕМА ДА ВЕРУВАТЕ: Со денови слушале звуци под бетонот, решиле да го искршат и пронашле…

Посетители на Културниот центар во Арасу во Бразил со денови слушале звуци кои доаѓале под бетонот на кој секојдневно поминувале луѓе, па ги информирале вработените.

Тие земале хилти, започнале да го кршат бетонот, и одеднаш во дупката се појавиле мачиња.

Малите мачиња се извадени и сега се на сигурно, а се верува дека живееле на кровот на центарот, но паднале во одводот и завршиле под земја.

Голем лајк за овие херои кои решија да ги спасат мачињата.

Погледнете го видеото и видете за што се работи: