(ВИДЕО) СОЛЗИТЕ САМИ ТЕЧАТ: Ова видео расплака 30 милиони луѓе, погледнете и зошто!

Ова видео расплака 30 милиони луѓе, погледнете и зошто!

Девојчето Чарли родено е глуво, но по брзата интервенција на родителите и лекарите набавен е слушен апарат кој веќе го промени животот на девојчето. Реакцијата на девојчето измами солзи на многумина кои го погледнаа видеото.

Родителите на Чарли одлучиле да го снимат моментот кога девојчето прв пат ќе го слушне гласот на нејзината мајка.
Видеото до сега е прегледн повеќе од 40 милинони пати.