Еве како изгледа жената која го освои Владо Георгиев (Фото)

Еве како изгледа жената која го освои Владо Георгиев
Еве како изгледа жената која го освои Владо Георгиев

Љубовната приказна меѓу композиторот и пејач Владо Георгиев и неговата поубава половина Милица Самарџија почна на снимањето на спотот за песната „Искрено“ пред шест години, а пејачот од јавноста на сите начини се обидуваше да ја сокрие романсата.

Во ткот на 2014 година во Црна Гора тие биле фотографирани заедно, а набрзо потоа се разделиле. Неколку месеци подоцна, по врќањето во Белград на својата љубов и даваат уште една шанса.

Меѓутоа, човекот кој со години бегаше од семејство и обврски по многу време реши да се венча со неа. Погледнете во продолжение како изгледа неговата поубава половина.

Еве како изгледа жената која го освои Владо Георгиев
Еве како изгледа жената која го освои Владо Георгиев