Не живеев со ниту еден партнер за моите деца да имаат апсолутна слобода: Цеца за емотивниот живот

Иако за нејзиниот љубовен живот само се шпекулира, Светлана Цеца Ражнатовиќ не зборува за емотивните партнери во јавноста.

Сепак, за време на последното гостување во телевизија, фолк дивата откри зошто нејзиниот избор паѓа на помлади мажи, што не беше случај и во минатото.

– Никогаш не сакав да зборувам за мојот емотивен живот и секогаш се обидував да ја задржам таа страна на мојот живот за себе. Со текот на годините, вашите ставови за светот се менуваат, а исто така се менува и изборот на партнери – Цеца ја започна приказната во емисијата Магазин Ин, пишува Информер.

– Кога сте девојче, барате посериозен и позрел маж. Ви се чини дека сте повеќе сакани и заштитени покрај таквите луѓе… А кога ќе созреете како жена, бегате од вашите проблеми, а плус уште неговите не ви требаат. Потребно ви е нешто што опушта, тоа значи помлад човек – објасни Ражнатовиќ.

– Отсекогаш сум била посветена на децата и сум правела сè за нив. Јас не живеев со ниту еден партнер, ниту го преселив во мојата куќа, за моите деца да имаат апсолутна слобода. Не сакав за момент да помислат дека некој ќе им ја негира мајчинската љубов. Тие пораснаа без еден родител, а јас постапував соодветно на тоа.

Извор: Женски Магазин