Рада проговори за видеата на п*рно сајтовите: НЕ МЕ СПОРЕДУВАЈТЕ СО ТИЕ КОИ ИМААТ ЦЕНА

Пејачката Рада Манојловиќ минатата недела заврши на страницата за возрасни, а нејзините снимки станаа едни од најгледаните.

Имено, снимките на Рада се направени на еден настап, таа сега реши да зборува за целата ситуација во која се најде.

– Не можам да забранам некој да ги гледа моите слики или снимки, бидејќи тие се дефинитивно јавни и секој има пристап. Она што искрено ми пречи е тенденциозното пишување на одредени медиуми и спецификацијата за мене и моето име, во морето на други пејачи, чии слики и снимките од настапи исто така завршија на тие различни страници, рече Рада, додавајќи:

„Естрада е мало село каде сите одлично се познаваме … зошто се вперува прст кон мене и се валка името на една од ретко чистите личности.

Најлесно е да се следи линијата на најмал отпор заради минич и тие гледаат на конкретни цени на одредени „каталози“ и „рани дела“ на моите индивидуални колеги. Зборот „п*рно“ не оди со моето име, а особено не во споредба со тие кои имале и имаат цена, а вие добро знаете.