Сузана Турунџиева на гости кај Атиџе: „Ова е најдоброто нешто кое ми се случи во 2020 година“

Сузана Турунџиева на гости кај Атиџе: „Ова е најдоброто нешто кое ми се случи во 2020 година“
Сузана Турунџиева на гости кај Атиџе: „Ова е најдоброто нешто кое ми се случи во 2020 година“

Познатата тв водителка Сузана Турунџиева деновиве беше во посета на хероината од Медена земја, Атиџе Муратова, која пак ја угости со кафе. Турунџиева вели дека 2020 година за неа е промашена година, но средбата со Атиџе и е нејдоброто нештокое воопшто и се случило.

Сузе преку фотографии на кои разговараат, се прегрнуваат, пијат кафе, ја долови енергијата која ја доживеала таму, а во описот својата средба со Атиџе ја раскажа вака:

Сузана Турунџиева на гости кај Атиџе: „Ова е најдоброто нешто кое ми се случи во 2020 година“
Сузана Турунџиева на гости кај Атиџе: „Ова е најдоброто нешто кое ми се случи во 2020 година“

-Не престанавме 2020та да ја нарекуваме лоша, никаква, негативна, промашена година… Е па за мене 2020та е годината која (иако ми тргна лошо) ќе ја паметам по многу добри нешта, а најдоброто од се е пријателството со Атиџе- жената која ја испрати најсилната порака во светот и хероина, која во целост ја промени мојата “диоптрија” на животот. Има малку моменти и ситуации за кои ми недостигаат зборови да се искажам… ова е еден од тие… Ќе оставам сликите и видеата да ви раскажат…Му благодарам на животот што ми даде прилика да ја посетам, да пиеме кафе, да се гушкаме, да пееме и да се смееме..

Сузана Турунџиева на гости кај Атиџе: „Ова е најдоброто нешто кое ми се случи во 2020 година“
Сузана Турунџиева на гости кај Атиџе: „Ова е најдоброто нешто кое ми се случи во 2020 година“

Фала ти животе, пишува Сузана.