Брз тест: Ќе успеете ли да го пронајдете зајакот меѓу мачките за помалку од 30 секунди?

Брз тест: Ќе успеете ли да го пронајдете зајакот меѓу мачките за помалку од 30 секунди?
Брз тест: Ќе успеете ли да го пронајдете зајакот меѓу мачките за помалку од 30 секунди?

Ви претставуваме уште една забавна вежба која е добра за размрдување на вашиот мозок и исто така вашата перцепција.

Како што можете да забележите на сликата има голем број мачки во различни бои, застанати една покрај друга.

Меѓутоа во ова мноштво мачки има и еден скриен зајак, а ваша задача е да го најдете за помалку од 30 секунди.

Успеавте ли да го пронајдете? Во продолжение погледнете ја сликата и проверете дали сте во право.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Решение
Решение