Еве како се мие коса во вселената (Видео)

вселена
Еве како се мие коса во вселената

Да измиете коса во меѓународната вселенска станица не е воопшто едноставно. Делува како процесот за миење на косата сепак не е завршен, а уште почуден е фактот дека системор за зачувување на вода, искористената вода подоцна ја претвара во вода за пиење.

Како тоа се изгледа погледнете на видеото…