ГЛЕДАТЕ ЧОВЕК ИЛИ КУЧЕ? Вирална фотографија се шири на Интернет, мислењата се ПОДЕЛЕНИ! (ФОТО)

ГЛЕДАТЕ ЧОВЕК ИЛИ КУЧЕ? Вирална фотографија се шири на Интернет, мислењата се ПОДЕЛЕНИ! (ФОТО)
ГЛЕДАТЕ ЧОВЕК ИЛИ КУЧЕ? Вирална фотографија се шири на Интернет, мислењата се ПОДЕЛЕНИ! (ФОТО)

Фотографијата се шири на социјалните мрежи и не гледаат сите исто

Денес целиот свет зборува за фотографија направена на снег, на која се гледа како човек на скии со ранец на грб оди кон шумата. Или тоа е куче што гледа во камерата?

Фотографијата се шири на социјалните мрежи и не гледаат сите исто.

Некои гледаат куче на фотографијата, некои човек.

Што велите вие?

Извор: popara.mk