Изберете само еден цвет и прочитајте ја пораката за вас

Изберете само еден цвет и прочитајте ја пораката за вас
Изберете само еден цвет и прочитајте ја пораката за вас

Цвет 1: Оваа виолетова љубичица е тука за да пренесе порака дека е време да ги исфрлите своите стравови и сомнежи кои го уништуваат вашиот духовен развој. Меѓутоа морате да се одвоите од материјалниот свет и современиот начин на живот. Вие ќе бидете посилни, а исто така и стрпливи. Вашите ангели и водичи би требало да ви помогнат. Користете интуитивна вештина и нема да зажалите.

Цвет 2: Прекрасен цвет кој тука е да ви каже дека напорно сте работеле и дека е време за одмор. Морате да се фокусирате на својот живот, на емоционаланата страна и да ги пуштите другите да влезат во вашиот свет. И покрај семејството, треба повеќе внимание да обрнете на нив и да ги пуштите да бидат најважниот дел од вашиот живот. Уживајте во возењето тоа ќе го опушти вашето тело ум и дух. Оваа промена ќе ве направи покреативни во иднина.

Цвет 3: Во последно време можно е да се грижите за некои луѓе или ситуации во вашиот живот кои ви се појавуваат. Прекрасниот сончоглед е овде за вас да ви каже дека треба да направите се за да ја видите невиноста во другите и да простите се што е возможно. Можно е да слушнете гласови или трачеви кои едноставно не се вистина. Навистина сте во сериозна ситуација. Вистината е болна и често непријатна, но мора да сфатите дека никогаш нема да зажалите ако сте искрени како и да барате само искреност од луѓето околу вас.

Цвет 4: Овој цвет е тука за да ве води. Во последно време работите напорно и време е да се одморите. Ви се чини како на сите да им треба вашата помош и внимание. На вас ви треба одмор, вие сте личност која го користи секој момент да се опушти и да шири позитивна енергија, но мора да пронајдете рамнотежа. Вашата промена ќе ве направи посреќни и поисполнети тоа е она што ви недостига цело време.