Кој број го гледате на сликата? Интернетот „полуде“ поради оваа објава, а точната бројка ја гледаат само 3% од луѓето!

Кој број го гледате на сликата? Интернетот „полуде“ поради оваа објава, а точната бројка ја гледаат само 3% од луѓето!
Кој број го гледате на сликата? Интернетот „полуде“ поради оваа објава, а точната бројка ја гледаат само 3% од луѓето!

Многу корисници на Твитер беа изнервирани од оваа слика.

Неодамна на Твитер се појави оптичка илузија, во која само некои луѓе можат да видат одредена бројка.

Не сите корисници на Твитер беа во можност да ја видат бројката, но се појавија бројни коментари.

Некои признаа дека не виделе ништо, други ги погодија бројките, а многумина самоуверено тврдеа дека имаат точен одговор.

Ако го тргнете телефонот подалеку од вас, ќе видите дека тој е број 17.

Дали го видовте тоа без наша помош?

Извор: popara.mk