Колку на американските студенти им е гајле за короната? Ова видео ќе ви покаже!

Колку на американските студенти им е гајле за короната? Ова видео ќе ви покаже!
Колку на американските студенти им е гајле за короната? Ова видео ќе ви покаже!

Општо е познто дека голем број луѓе во светот и кај нас не веруваат во корона или пак не ја сфаќаат сериозно. Да погледнеме колку сериозно ја сфаќаат американските студенти.

Извор: motika.mk