Луѓето со часови гледаат во нив, но ретко кој може да ги изброи сите: Загатка со патки која ги крена сите на нозе

Луѓето со часови гледаат во нив, но ретко кој може да ги изброи сите: Загатка со патки која ги крена сите на нозе
Луѓето со часови гледаат во нив, но ретко кој може да ги изброи сите: Загатка со патки која ги крена сите на нозе

За оваа загатка сите зборуваат. Имено на фотографијата се гледаат патки во три реда по три. Но, добро погледнете ја фотографијата и не брзајте. Сокриени се и многумина не можат да го решат овој проблем.

Обидете се и дадете го вашиот одговор пред да го погледнет решението.

Колку патки гледате вие?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Одговорот е следен:

Одговор
Одговор