На крилјата на орел: Алпите како што не сте ги виделе досега (Видео)

На крилјата на орел: Алпите како што не сте ги виделе досега
На крилјата на орел: Алпите како што не сте ги виделе досега

Ако некогаш сте посакале да летате, ова видео ви доловува како би можело тоа да изгледа. На видеото може да погледнете како орел кој на своето крило има прикачено камера лета над германските Алпи. Уживајте во видеото!

Eagle Nebelhorn, German Alps

Stunning eagle's point of view of the Alps. 😍

Gepostet von Red Bull am Freitag, 4. August 2017