Само 1% од луѓето можат да ги пронајдат сите 16 лица на оваа фотографија

Само 1% од луѓето можат да ги пронајдат сите 16 лица на оваа фотографија
Само 1% од луѓето можат да ги пронајдат сите 16 лица на оваа фотографија

Само 1% од луѓето можат да ги пронајдат сите 16 лица на оваа фотографија

Брендот LG, еден од своите модели на мобилни телефони се одлучи да го престави на необичен начин. Како што тврдат тие само 1% од луѓето може да ги видат сите 16 лица кои се наоѓаат на оваа фотографија. Сликата се појавила во многу списанија и реклами како дел од промоција на телефонот кој има напредна можност за препознавање на лица. Ќе успеете ли да ги пронајдете сите 16 лица?