Што ќе се случи кога ќе скршите јајце под вода? (Видео)

Што ќе се случи кога ќе скршите јајце под вода?
Што ќе се случи кога ќе скршите јајце под вода?

Што ќе се случи ако скршите живо јајце под вода? Институтот за океанска наука од Бермуда експериментираа 20 метри под вода.

Погледнете: