Фотографии кои што покажуваат како некој луѓе ја избегнале смртта за влакно (фото)

Photo: twentytwowords.co

Сите ние си живееме свој живот и не размислуваме за работите кои што можат да ни се случат во било кој момент од животот. Тој начин на размислување е од една страна добар, а од друга страна неможеме да бидеме свесни за работите кои што можат за само еден миг да ни го одземат животот.

Ви презентираме неколку фотографии на кои што се гледа дека некои луѓе за влакно и избегале на смртта.

Мобилен отпорен на куршуми

Photo: twentytwowords.co

Камион кој што се свиткал како да е од гума

Photo: twentytwowords.co

Е ова е навистина лошо бил нагмечен од камион

Photo: twentytwowords.co
Photo: twentytwowords.co
Photo: twentytwowords.co

Некој возел пребрзо и влетал во куќата

Photo: twentytwowords.co
Photo: twentytwowords.co

За среќа имало заштитна ограда на мостот

Photo: twentytwowords.co

Среќа немало никој на креветот

Photo: twentytwowords.co
Photo: twentytwowords.co

Несакајќи им испаднале ракетите. Побрзо го пуштил кумплунгот 😀

Photo: twentytwowords.co

Ова изгледа навистина тешко

Photo: twentytwowords.co

За малце…

Photo: twentytwowords.co

Имале среќа што кранот не паднал врз нив

Photo: twentytwowords.co