Србин и дал на сопругата Американка чаша ракија – нејзината реакција е мошне интересна (Видео)

Србин и дал на сопругата Американка чаша ракија – нејзината реакција е мошне интересна
Србин и дал на сопругата Американка чаша ракија – нејзината реакција е мошне интересна

Србин решил да ја промовира неговата храна и култура, па објавил видео снимка на која и дава на својата сопруга Американка да проба ракија.

Една од најпопуларните видео-снимки е онаа на која Миа ја пробува традиционалната српска кујна и го оценува вкусот. Тоа се гибаница, ајвар, гурманска плескавица, ќебапи, грав и две торти.

Покрај ручекот неизоставен дел е и салатата, па Миа пробала шопска салата, која ѝ се допаднала и ѝ дала чиста десетка, а вкусот на плескавицата ја воодушевил. И неа ѝ дала десетка.

„Ние во Србија не ставаме речиси ништо врз месото, само по себе е вкусно. Јадеме многу лук“, признал Владислав.