ТЕСТ: Само 1% од луѓето можат да ги пронајдат патката, лилјакот и пеперутката – Дали сте и вие еден од нив?

ТЕСТ: Само 1% од луѓето можат да ги пронајдат патката, лилјакот и пеперутката – Дали сте и вие еден од нив?
ТЕСТ: Само 1% од луѓето можат да ги пронајдат патката, лилјакот и пеперутката – Дали сте и вие еден од нив?

Внимателно погледнете ја следната фотографија. На истата се сокриени лилјак, пеперутка и патка. Само 1% од луѓето успеваат во овој креативен тест, а дали вие ги пронајдовте животните?

Доколку се откажавте точното решение може да го пронајдете во продолжение:

.

.

.

.

.

.

.

.