Дали можете да го најдете сонцето за помалку од 7 секунди?

Со желба да го поминете неделното утро што е можно поубаво и смирено, еве мал тест за вашите очи и сиви клетки.

Сликата покажува огромен број на монети, но и едно сонце кое не е видливо на прв поглед.

Може да го најдете за помалку од 7 секунди?

Толку им треба на луѓето на социјалните мрежи да го „ископаат“ меѓу монетите.

Дали успеавте? Ако не сте го направиле, еве решение за загатката.

Решение
Решение