Просекот е 36 секунди: Колку време ви е потребно да пронајдете мачка на оваа слика?

На социјалните мрежи кружи нова загатка – пронајдете ја мачката меѓу човечки глави.

Се тврди дека просечното време потребно за да се најде мачкатa е 36 секунди, а се вели дека некој успеал во четири.

Дали ќе успеете да ја пронајдете за пократко од 36 секунди?