Само 1% од луѓето можат да ја најдат буквата „С“: Пробајте да мрднете со главата (ФОТО)

На социјалните мрежи повторно кружи тест за забележување, на кој меѓу многуте букви О, треба да пронајдете едно С кое е сокриено.

Во задачата на визуелниот тест пишува дека 99% од луѓето не можат да ја пронајдат буквата С за помалку од 7 секунди.

Дали вие можете да го направите тоа?

Ако не го гледате, обидете се да ја помрднете главата горе-долу/лево-десно.

Буква с
Каде се наоѓа буквата с?