Пет трикови кои ќе успеат кај секој маж

Иако за вкусовите не се разговара кога се во прашање мажите и сексот, но постојат некои допични точки на кои ниеден маж нема да може да им одолее.

1. Набавете огледало и поставете го во собата, на место каде што ќе може да ги следи вашите сексуални моменти. Мажите уживаат да ја гледаат својата партнерка за време на сексот.

2. Мажите сметаат дека жените во високи потпетици се неверојатно секси. Значи, за промена за време на сексот останете во омилените потпетици.

3. За мажите не постои поеротска сцена од таа во која жената сама се забавува. Дочекајте го во кревет и покажете му на кој начин функционира вашето тело.

4. Земете фотоапарат или камера во спалната соба и снимете неколку жешки моменти на кои вашиот маж ќе може да се присетува.

5. Чоколадниот прелив можеби има многу калории, но тоа не е ваш проблем бидејќи тој ќе заврши во неговото тело, а работата на мажот ќе биде темелно да ве лиже, баш како најсладок десерт.