Рускиот доктор Ласкин препорачува: „Имунитетна бомба“ што чини помалку од 100 денари

Добро познатиот руски онколог Волф Ласкин тврди дека ова растение е број еден за имунолошкиот систем

Коронавирусот го смени светот: животот веројатно нема да биде ист по пандемијата и нема да можеме да се релаксираме долго време. Сепак, постојат и други сериозни болести … За да спречиме нивно појавување, мора радикално да го смениме начинот на живот и исхраната.

Ако одбранбениот систем на организмот е силен, тоа ќе ве заштити од вируси, бактерии, рак и многу други болести. Ова се лековити рецепти за најдобрите природни имуномодулатори и онкопротектори, кои ќе ви помогнат да го зајакнете имунитетот и да направите „штит“ од заразни и онколошки болести.

Рен

Добро познатиот руски онколог Волф Ласкин тврди дека рен е растение број еден за имунитетниот систем. Ренот е моќен сојузник во превенција и третман на рак. Секојдневните инхалации на белите дробови се ефикасни за рак на белите дробови.

Изрендајте го коренот што е можно поситно и вдишете ја пареата неколку минути, додека не почнат да ви се „кинат“ очите.

Чај за посилен имунитет

Изрендајте два корени од рен, ставете два литра топла вода и варете на пониска температура пет минути. Почекајте да се олади, а потоа додадете половина чаша мед. Пијте 1/3 чаша пијалок двапати на ден.

Извор: Женски Магазин