СИНОТ СИ ИГРАЛ СО ТЕЛЕФОНОТ НА МАЈКА СИ, А МАЖОТ СЛУЧАЈНО ЗДОГЛЕДАЛ 3 СЛИКИ ВО НЕГО: Не ни можел да замисли вакво НЕШТО!

Ја знаете поговорката – вистина кога станува збор за површината? Тоа беше случај и со Австралијката Бет Бледсо (37).

Оваа жена од Перт откри дека била глупава и наивна верувајќи дека еден викенд со колега од работа ќе успее да се скрие од сопругот и дека никогаш нема да дознае за него.

– Не ме прашувај дали се разведувам, бидејќи секој ден сега помеѓу мене и мојот сопруг, кога ќе го повикам Лари тука, е вистинско прашање за преживување.

Тешко ни е, но се обидуваме да го најдеме најдобриот начин да го продолжиме или ставиме крај на сето ова.

Го имаме шестгодишниот син – напиша Бет, додавајќи дека нејзиниот сопруг открил дека таа го изневерила.

– Му реков на мојот колега да ме покрива. Никогаш не сум побарала такво нешто, но се заљубив во колегата и тој се вљуби во мене и веќе не можевме да поднесеме да имаме врска заснована само на флерт и комплименти.

Отидовме во друг град за викенд авантура, и и кажав на сопругата дека сум со колега и ако случајно не може да ме достигне по телефон, нека се јави.

Тој не се сомневаше во ништо, но по еден месец, мојот син ме откри. Секако, тој не е виновен за ништо, но не ми падна на памет да избришам три слики од телефонот што се однесува до мене – напиша Бет.

Таа истакна дека нејзиниот сопруг таа вечер си играл со нејзиниот син, а потоа тој сакал да игра на нејзиниот телефон.

– Сопругот седеше до до синот и го гледаше што прави. Во еден момент, детето кликна на папката со слики за да види некоја каде што сме сите заедно, што се сликавме претходниот ден.

Додека синот ги прелистуваше сликите, Лари виде две од спорниот викенд. На едната од нив бев прегрната со колегата, повеќе од интимно – истакна Бет.

Сопругот го зеде телефонот и отиде кај неа и ја праша кој е човекот и што се гушкаат.

– Никогаш не знаев да лажам. Јас поцрвенев, садот ми падна од рацете. На крајот, водена од логиката дека нападот е најдобра одбрана, таа рече дека ако не ми верува, ќе го повика колегата. И таа го повика!

Тој ја испрашуваше неколку минути за сè, а потоа ја спушти слушалката и ми рече дека повеќе нема да ме види. Оттогаш, ние се бориме „не сме ниту таму, ниту овде“ со бракот – додаде Бет.

Многумина ја критикуваа во коментарите дека му дозволила на нејзиниот сопруг да открие сè на овој начин, нагласувајќи дека дури и да се смири, тој никогаш нема да и верува како порано.