Таа е најубавата полицајка на Балканот: Мажите молат таа да ги уапси (Фото)

Таа е најубавата полицајка на Балканот: Мажите молат таа да ги уапси (ФОТО)
Таа е најубавата полицајка на Балканот: Мажите молат таа да ги уапси

Лидија Такач е дефинитивно најпопуларната полицајка на социјалните мрежи, а во моментов ја следат повеќе од 140 ијлади следачи. И тоа со причина. Кога таа ќе се појави, мажите занемуваат.

Подеднакво згодна и во униформа и во цивилка, а со своите идеални линии на телото и опасниот поглед, никого не остава рамнодушен.

Како изгледа таа, погледнете на следниве фотографии:

View this post on Instagram

Nije internet za sve nas 🙏

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac) on

View this post on Instagram

Evo

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac) on

View this post on Instagram

Nebo iznad panorame

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac) on

View this post on Instagram

Mi o vuku, vuk na vrata

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac) on

View this post on Instagram

Dobro veče

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac) on

View this post on Instagram

30 stepeni u hladu sve ok

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac) on