(Видео) Додека имаше состанок со колегите се појави неговата сопруга целосно гола

(Видео) Додека имаше состанок со колегите се појави неговата сопруга целосно гола
(Видео) Додека имаше состанок со колегите се појави неговата сопруга целосно гола

Поради пандемијата со коронавирусот се почесто состаноци се одржуваат онлајн, па често многумина се наоѓаат во непријатни ситуации.

Јужноафриканскиот политичар Холиле Ндеву беше засрамен откако неговата гола сопруга направи тој да биде во втор план среде многу важен состанок на „Зум“.

Додека тој зборуваше неговата гола сопруга одеднаш се појави во позадина, па за монент сите занемеа, а потоа почнаа и да се смеат.

„Господине Ндеву, вашата сопруга не е соодветно облечена. Сè е видливо. И кажавте ли за нашата средба? Ова е вознемирувачко “, рече Фатих Мутамби, претседател на состанокот.

По тоа се вмеша и друга политичарка која наведе дека тоа се случувало насекаде по светот и замоли тој да ја исклучи камерата па постоа повторно да ја вклучи.

Политичарот изрази жалење за непотребниот срам.

„Многу ми е непријатно. Јас се срамам. Јас и реков дека одам во Зум. Ова е нова технологија за нас сепак. Ние не сме навикнати да се среќаваме вака “, рече политичарот од Јужна Африка.