Откриена најголемата тајна за жената на Голубовиќ: Не се појавува во јавност, на сон и се јавила Света Петка! (фото)

Откриена најголемата тајна за жената на Голубовиќ: Не се појавува во јавност, на сон и се јавила Света Петка! (фото)
Откриена најголемата тајна за жената на Голубовиќ: Не се појавува во јавност, на сон и се јавила Света Петка!

Кристијан Голубовиќ вели дека неговата сопруга Ивана била невина до 28 години. Популарниот учесник во Задруга објасни дека таа ја чувала својата невиност за бракот со него, зашто така ја советувала Света Петка во сон.

https://www.instagram.com/p/CHoJxgkLyme/?utm_source=ig_embed

Ивана со години била сама и го чекала денот кога Голубовиќ ќе се појави од некаде и ќе го освои нејзиното срце.

https://www.instagram.com/p/CHWIJDLr2UQ/?utm_source=ig_embed

„Таа е маченичка, немала ниту еден партнер пред мене. на 28 години беше невина. Кога ми кажа, јас ја прашав од кој манастир дојде. Тогаш таа ми објасни дека ме сака од 15 години и ме чекала 13 години“, вели Кристијан.

https://www.instagram.com/p/CHNxgw6LN1_/?utm_source=ig_embed

Тој вели дека неговата сопруга била многу конзервативна и често ги осудувала девојките кои провокативно се облекуваат, а Кристијан смета дека Ивана не е создадена за да живее во 21 век.